Sessió solidària a Le Petit Truffaut, 12 de febrer de 2017

Sessió solidària a Le Petit Truffaut, 12 de febrer de 2017

Le Petit Truffaut és un projecte del Cinema Truffaut en el qual organitzen sessions de cinema per als més petits.

Les persones que porten el projecte han tingut una gran iniciativa per donar a conèixer als més petits la tasca que fem les associacions, i per poder-ho mostrar, informar i conscienciar sobre el respecte als animals i la importància de l’adopció.

El dia 12 de febrer projectaran la pel·lícula “Ocells de Pas”, en una sessió solidària en benefici de protectores d’animals gironines. Ens fa molta il·lusió que ens hi hagin convidat!

Per assistir-hi podeu comprar l’entrada el mateix dia allà al cinema o bé a través nostre ja que ens fan donació de 20 entrades!  Els diners recaudats amb la venda d’aquestes vint entrades aniran destinats a menjar i sorra pels nostres GiroGats acollits, que en són molts!

El preu de l’entrada és de 5€ i podeu reservar-les enviant-nos un correu a girogats@gmail.com indicant el nombre de places, o bé enviant-nos un missatge al nostre Facebook.


Data: 12 de febrer de 2017
Lloc: Cinema Truffaut, Carrer Portal Nou núm.4 de Girona.
Organitza: Le Petit Truffaut

Programa previst:

11h  Podeu visitar les paradetes per conèixer les associacions que hi participem, conèixer la nostra tasca, veure fotos dels nostres acollits, portar-nos donatius, comprar alguna cosa a la botigueta solidària,…

12h Projecció de la pel·lícula “Ocells de Pas” . Trailer

 

 

Animeu-vos a venir!  Us hi esperem!

Comments are closed.