Pepo

Adult - Mascle
Caràcter carinyósCaràcter sociablePositiu en FeLVPositiu en FIV
En Pepo va arribar a GiroGats a finals de novembre de 2015 procedent de Navata. Va aparèixer allà en una colònia i el vam acollir perquè necessitava atenció veterinària. En aquell moment estava en un estat molt lamentable, tot el seu aspecte molt deteriorat i amb calicivirus.
Ara ja està curat d‘aquest virus i s’està refent i mica a mica té més bon aspecte, el pèl més maco, més gordito,.. en fi, que ja pot marxar acollit o adoptat si algú pot oferir-li aquesta oportunitat.
Aquest gat preciós i de bon caràcter ha donat doble positiu, és a dir a immunodeficiència felina i a leucèmia, així que pot viure sol o bé amb altres gats positius. Si tu pots obrir-li casa teva, si us plau contacta’ns a girogats@gmail.com Tindras tota la informació i suport necessari.

[10.11.2016] Avui és un dia molt trist per tots els membres de GiroGats. El nostre Pepo estimat ens ha deixat. Sempre et recordarem, ja eres un icono, tan simpàtic i sociable quan hi havia tranquilitat “Hola Pepo!” i tu “mew”! i com et prenies amb paciència quan hi havia molta gent, sentadet al teu racó, o fent “nyeou, nyeou,..” si t’en cansaves. En uns dies hagués fet un any que estava amb nosaltres, va arribar d’una colònia d’un poble empordanès, molt atrotinat, el veterinari el va visitar i tractar-lo per refer-se. En donar doble positiu no va poder retornar a la colònia i, com que no vam trobar ningú que l’acollís es va quedar. Gràcies a la Carme ha conegut durant tot un any el carinyo i el benestar de viure sota un sostre, calentet i molt estimat. Descansa en pau bonic preciós! Estas i estaras sempre al nostre cor.