Lenon

Adult - Mascle
Caràcter carinyósCaràcter sociable

Data naixement: juny 2014

Descripció: gat europeu blanc amb taques negres

 

[06.06.2016] A aquest gat bonic el van portar a la clínica veterinària perquè anava coix d’una pota. Van passar les hores i ningú el va anar a recollir. Així que el seu destí ja era la gossera, ja estaven avisats i documents fets. Va coincidir que al cap d’un parell de dies nosaltres vam anar a treure gats de la gossera, i un estava ferit i a més tenia xip i vam portar-lo al veterinari, on el recollirien els seus propietaris. Així va ser com vam coincidir en Lenon i GiroGats al mateix lloc, just abans que entrés a gàbies, i ens el vam emportar amb nosaltres.

Tot seguit va estar a una casa d’acollida on el volien adoptar perquè des del primer segon ja és carinyós, molt! Però en arribar encara no estava esterilitzat i va fer de les seves, i en no tenir experiència al final no va tirar endavant.

Ara ens el cuida una alimentadora mentre no li trobem acollida o adopció.

El gat està molt bé, ja s’ha posat gordito i fa bondat. Només li falta una família!

 

[17.03.2017]   Aquesta foto és del primer dia que vam veure en Lenon, ingressat a punt d’entrar a la gossera, d’on el vam rescatar directament. Això era el mes de juny. És un gat molt bo, carinyós però no ha tingut sort. A més ara fa gairabé una setmana que està ingressat i sentim molta pena perquè el pronòstic no és bo. Té una infecció al pulmó, ara està amb suero i porta drenatge, fa molta peneta pobret. Sembla que és difícil de curar però dessitgem amb tota l’ànima que ho superi !! A veure com evoluciona en els propers dies. Sigues fort preciós!

[22.03.2017] El nostre bonic Lenon ja fa 10 dies que està ingressat a la clínica veterinària amb una infecció als pulmons. El seu estat és molt greu. Li han fet diverses proves per determinar exactament quin tipus d’infecció té i poder adequar la medicació. Avui li han fet una transfusió de sang i està una mica més animat però tot i així se’l veu malaltó pobret. Estem a l’espera de les últimes analítiques però per desgràcia no hi ha molta esperança. Us anirem informant.

[23.03.2017] Aquest vespre ens han comunicat que en Lenon ja està al cel dels gatets. Avui ja l’han hagut de sedar pobret,i ja ens ha deixat mentre dormia. Et recordarem sempre bonic Lenon!
Donem les gràcies a la casa d’acollida que l’ha cuidat tots aquests mesos. També donem les gràcies al veterinari de Quissos que ha portat el seu cas amb tanta cura i atenció, i ha fet tot el que es podia fer per ell i més.