Darlin

Adult - Mascle
Adoptat Caràcter carinyósCaràcter sociablePositiu en FIV

Data naixement: 7 de març de 2016

Descripció: europeu tigrat ros

En Darlin, inicialment es deia Fyonn, estava al mig d’una rotonda i ens van avisar per rescatar-lo, mentre parlàvem el gat es va posar a la carretera i no el van poder agafar però sí que es va moure cap a un terreny al costat de la rotonda. Vam demanar ajut a unes col·laboradores que viuen a prop i van poder-lo rescatar. Aixó era el mes de febrer 2017.

Al cap de poc vam trobar una bona casa d’acollida per ell. Estava depressiu i no menjava gairabé gens. En arribar a la casa nova va connectar de seguida i es va posar a menjar! Va estar temps allà, pre-adoptat, però al final per temes personals l’adopció no va tirar endavant i vam haver de buscar una nova acollida per ell.

A la nova casa es confirma de nou que és un gat extremadament carinyós, que vol companyia constant, li encanta!!

Una senyora d’edat volia companyia i en ser ell tan “faldillero” va marxar a viure amb ella, primer en acollida per veure que tot anés bé. Efectivament, de seguida es va instal·lar amb la senyora, però la felicitat no li va durar ni una setmana, la senyora va ser ingressada i en Darlin va tornar a la casa d’acollida.

A la tercera va a la vençuda diuen no?! Així que ara li toca trobar la casa definitiva. Ell és un gat encantador, molt sociable i carinyós. Està bé si sempre té algú que li faci companyia, així que estaria bé en una casa amb gent gran, petita, si gaudeixes de la jubilació, si treballes des de casa,… ell et farà companyia i mimos!

 

 

[25.11.2017]  Adoptat! Moltes gràcies Cristina!!