Alma

Young - Femella
Adoptat Caràcter carinyósCaràcter sociableEs porta bé amb altres gatsNecessitats especials

Data naixement: aprox. 10.02.2015

Descripció: Europeu /  color negre amb medalleta blanca

♥  L’Alma és una gateta super carinyosa, tota l’estona vol estar amb tu, manyaga, manyaga, manyaga! Li encanta jugar!

♥  A aquesta gateta jove la vam rescatar de la gossera i el veterinari quan la va visitar va veure que té una luxació a la cua, deguda molt probablement a una forta estrabada, no sabem si va ser maltractada o bé per algun accident. Degut a aixó, la cua penjava sense poder-la moure, i no tenia control sobre els esfínters, amb la qual cosa s’havia de fer-li fer unes quatre vegades al dia.

♥ Com que la cua li provocava dolor, quan li va tocar esterilitzar el veterinari va aprofitar per operar també la cua, així que ara no té cueta i està molt millor, es mou a la perfecció, és bonica i activa, juganera, un trasto amorós.

Quines necessitats té ara actualment? doncs la gateta fa vida normal com qualsevol gat, va a la caixa de sorra i fa ella soleta les necessitats, però per anar bé un parell de vegades al dia cal ajudar-la, és una operativa molt fàcil que el nostre veterinari pot ensenyar-te a tu.

♥  Necessita trobar la seva pròpia llar al més aviat possible, ara mateix on està no disposen de molt temps. Tu pots acollir-la o adoptar-la? Contacta’ns !

 

[16.04.2016] Adoptada! Moltes gràcies Carme!